Om oss

Fagtrapp ble startet av gründer Ansgar Gaasø i 1986 som enkeltmannsforetak. Fagtrapp har helt fra starten av hatt økende produksjon år for år, og på grunn av dette ble selskapet omdannet til Fagtrapp AS i 1994. Fagtrapp fremstår i dag som en mellomstor trappefabrikk med dyktige medarbeidere og moderne produksjonsutstyr. Vi består i dag av åtte dyktige ansatte i produksjon og ledelse. I tillegg sørger våre tre medarbeidere i Fagmontering AS, for at frakt og montering av våre trapper utføres slik at kravene til kvalitet ivaretas på beste måte.

Vi legger stor vekt på faglig godt håndverk, høy kvalitet, personlig kundebehandling og overholdelse av leveringstid. Vi leverer over hele landet, med hovedtyngde på Østlandet. Årlig produserer vi omkring 800 trapper. Vi produserer og monterer alle typer innvendige trapper.

Hos oss får du en fast forhåndspris, vi tar mål, gir veiledning og legger vekt på personlig service.


 Ansgar Gaasø
Daglig Leder
Fagtrapp AS
 Frank Sletli
Daglig Leder
Fagmontering AS

Bygg Reis Deg
 Bygg Reis Deg er Nordens største byggemesse som arrangeres annet hvert år.

Fagtrapp AS har deltatt på hver messe siden 1997.
Tresenteret Øst
Vi har samarbeid med opplæringskontoret Tresenteret Øst (for Oppland, Hedmark og Akershus Nord). Vår bedrift tar inn lærlinger i snekkerfaget, og har internopplæring av ansatte fram til fagbrev.
NTL
 Fagtrapp AS er medlem i NTL, som står for Norske Trevarefabrikkers Landsforbund. NTLs formål er å fremme medlemmenes felles interesser, bl.a kompetanseutvikling og rekruttering til bransjen.
Dokumentasjon
StartBANK
 Fagtrapp AS er registrert i StartBank.

Byggenæringen Landsforening (BNL) har etablert, i tett samarbeid med offentlige myndigheter, et felles leverandørregister for bygg- og anleggsnæringen, kalt StartBANK. Formålet med leverandørregisteret er å bidra til at det kun benyttes seriøse aktører i bygg- og anleggsnæringen. Leverandører blir vurdert på grunnlag av på forhånd fastlagte objektive godkjenningskriterier, og dette gjør det enklere for næringens aktører å sikre at kontrakter inngås med seriøse bedrifter. I ordningen vil innkjøpere finne detaljert informasjon om mulige leverandører.

Finn oss på Facebook!
Underleverandører - Fagtrapp bruker kun dyktige og solide underleverandører som fokuserer på kvalitet og pris.