Med lidenskap for godt håndverk, kvalitet og personlig service.

Vi brenner for gode kundeopplevelser og sammen kommer vi frem til akkurat din drømmetrapp. Vi er din partner i prosessen fra utforsking av potensielle løsninger, til valg av materialer og overflatebehandling, måltaking og ferdig montert trapp – vi er der for deg hele veien.

Faglig tyngde.

Vi er unektelig fagnerder. Det ligger mye kompetanse og erfaring bak produktene vi produserer og vi har kontinuerlig fokus på videreutvikling av vår kompetanse som kommer kunden til gode.

 

Det lille ekstra

Hos oss skal du føle deg godt ivaretatt. Vår ambisjon er å være ledende i bransjen på utmerkede kundeopplevelser og alltid gi det lille ekstra.

Vår Historie

Tiden flyr og Fagtrapp har vært en solid og kvalitetssikker trappeleverandør til både privat- og proffmarkedet siden 1986.

Gründer og eier, Ansgar Gaasø, har bygd sten på sten siden oppstart og har hele tiden hatt fokus på lønnsom og solid drift. 

Hvor du finner oss

Vi har fabrikk og kontorer på Espa i Hedmark, nærmere bestemt Vensvangvegen 434, 2338 Espa. Hvis du ønsker å besøke en jovial gjeng (og ja, det er en viss fare for at noen av oss «tala»…) og se enkelte av våre trappemodeller før du kjøper er det bare å ta kontakt på hei@fagtrapp.no.