Nært samarbeid med andre aktører som har høy yrkesfaglig stolthet og solid kompetanse er noe av det vi setter høyest som trappeleverandør. Dette skaper også trygghet for våre kunder, som kan forvente kompetente folk i alle ledd.

Nedenfor er noen av våre samarbeidspartnere som vi jobber tett med.

håndverker med drill
Fagtrapp Østfold v/Svein Ivar Andreassen
Fagtrapp Østfold logo

Fagtrapp Østfold AS

Fagtrapp Østfold AS v/Svein Ivar Andreassen selger og monterer trapper fra oss. Svein Ivar har nærmere 20 års erfaring fra byggebransjen, og har fagbrev som tømrer. Han kan derfor også tilby snekkertjenester som å ta ut/lukke trappeåpning i forbindelse med rehabilitering der Fagtrapp Østfold leverer trapp.

Fagtrapp Østfold har et geografisk nedslagsfelt på ca. 200 km radius fra Sarpsborg, men samarbeider også med oss om enkelte oppdrag i f.eks. Oslo og omegn.

 

Fagtrapp Østfold AS, c/o Svein Ivar Andreassen, Jelsnesveien 665, 1708 Sarpsborg

Telefon: 69352644

post@fagtrapp-ostfold.no 

GL Bygg nybygg
Fagtrapp Østfold logo

GL Bygg AS

GL Bygg er vår lokale samarbeidspartner som leverer alle typer byggetjenester, små som store, til private huseiere, borettslag og utbyggere. De tar på seg totalentrepriser som inkluderer alt fra planer til godkjente løsninger. Har du planer om å bygge ny bolig, bygge på huset, sette opp garasje, eller gjøre om bad og kjøkken, er det bare å ta kontakt med de. 

Fagtrapp leverer og monterer trapper til GL Bygg sine boligprosjekter, og GL Bygg bistår Fagtrapp sine kunder med arbeider knyttet til trapperom ved nybygg og rehabilitering, samt andre arbeider som ønskelig. 

 

GL Bygg AS, Lundvegen 8, 2316 Hamar

Telefon: 91 75 79 71

ole@glbygg.no 

https://www.glbygg.no/ 

Spikern Bygg logo

Spikern Bygg

Spikern Bygg er et tømrerfirma i Oslo som utfører små og store oppdrag. Totalrehabilitering av leiligheter, eneboliger og bygårder, oppsetting av eneboliger og tilbygg. Rehabilitering/nybygg av bad og kjøkken. Montering av vinduer og dører.

Fagtrapp leverer og monterer trapper til Spikern Bygg sine kundeprosjekter som har behov for ny trapp, samt samarbeider om prosjekter vi har der det er behov for f.eks. å ta opp trappeåpning, eller utføre andre snekker- eller tømrerarbeider i trapperom.

 

Spikern Bygg, Vålerenggata 43B, 0658 Oslo

Telefon: 91747707 

jimmy@spikernbygg.no

https://spikernbygg.no/ 

Martins montasje
Martins montasje logo

Martins Montasje AS

 

Martin er en pålitelig og trygg håndverker i Hallingdal som tilbyr salg og montering av trapper fra oss. Han tilbyr også et bredt spekter av håndverkertjenester knyttet til oppussing/rehabilitering, taktekking og blikkenslagertjenester, samt montering av andre møbler og innredninger go garderobe, kjøkken og gjerder. 

Martin har eget snekkerverksted Hyttesaga der han produserer unike møbler med gamle, tradisjonelle arbeidsmetoder.

 

Martins Montasje AS, Furubakken 8, 3579 TORPO

Telefon kontor: 96667687   |   Telefon Martin: 91900974

post@martinsmontasje.no

https://www.martinsmontasje.no 

Interessert i samarbeid?

Fagtrapp inngår gjerne samarbeid med aktører som tilbyr komplementerende tjenester over hele landet. Kanskje du er en snekker som har spesialisert deg på oppbevaringsløsninger? Eller tilbyr belysningsløsninger som passer perfekt til ulike typer trapper? Kanskje du er et lite arkitektfirma med prosjekter der du trenger en solid samarbeidspartner med ekspertise innenfor trapp? Vi snakker gjerne med deg om muligheter for å jobbe sammen!

Vi er også åpne for lokale forhandlere andre steder i landet, ta gjerne kontakt hvis det kan være av interesse.