Moderne enebolig

Erfaren trappeleverandør til små og store prosjekter

Vårt hovedfokus og styrke som trappeleverandør ligger i langvarige og tette samarbeid med små og store hus- og hyttebyggere, byggmestere, tømrere, entreprenører, arkitekter/interiørarkitekter og andre aktører som er involvert i bygging eller rehabilitering av boliger. 

Majoriteten av våre leveringer er til proffe aktører, som stiller høye krav til kvalitet, pris og at vi leverer når vi skal. 

Vi har flere kunder som har handlet av oss siden oppstarten i 1986. Det er vi veldig stolte av!

 

Moderne enebolig

Erfaren trappeleverandør til små og store prosjekter

Vårt hovedfokus og styrke som trappeleverandør ligger i langvarige og tette samarbeid med små og store hus- og hyttebyggere, byggmestere, tømrere, entreprenører, arkitekter/interiørarkitekter og andre aktører som er involvert i bygging eller rehabilitering av boliger. 

Majoriteten av våre leveringer er til proffe aktører, som stiller høye krav til kvalitet, pris og at vi leverer når vi skal.

Vi har flere kunder som har handlet av oss siden oppstarten i 1986. Det er vi veldig stolte av!

 

DU KAN STOLE PÅ OSS

Trapp har vært vår nisje fra start. Med oss på laget har du en solid partner som kan faget.

 

Små nok til å være fleksible, store nok til å ta på oss både kortsiktige og langsiktige boligprosjekter

Fagkompetanse i alle ledd sørger for gode og kreative løsninger, samt sikrer at trappene er i henhold til norske forskrifter og standarder

Fast forhåndspris, og vi måltar og monterer trapper i hele Østlandsområdet

Marte standard trapp

Trapp tilpasset ditt prosjekt – nybygg

Våre erfarne kolleger bistår med råd til utforming av trapperom som tilfredstiller norske lover og regler tidlig i prosessen. Våre arbeider utføres til høy fagmessig kvalitet og er forskriftsmessig godt utført.

Du som hus-/hyttebygger bestemmer hva som skal være standard trapp i prosjektet og hvilke tilvalg som skal være tilgjengelig for huskunden. Vi gir selvfølgelig gjerne råd basert på ønsket budsjett og hustypen. 

Det er viktig at standard trapp harmonerer med boligens interiør og stil ellers. Ved prosjekter der kunden står fritt til å velge utførsel på trapp tar vi gjerne dialogen direkte, hvis ønskelig.

Designtrapp til nytt hus
Standard trapp prosjekt
sort trapp

Utvalgte prosjekter

Sanna med sorte stålspiler

Kunde Min Bolig AS, prosjekt enebolig Ringvegen (Hamar)

Prosjekt med arkitekttegnet enebolig over tre etasjer bygget for salg.

Foto: Min Bolig AS, Instagram

Sara tette trinn

Hus 1, prosjekt enebolig Tokstad (Ottestad)

Eneboliger over tre etasjer, solgt til kunder før igangsetting. Nederste trapp med bod under trappen.

Sanna med eik håndløper og stolpe

Kunde Min Bolig, prosjekt enebolig Furubergveien (Hamar)

Enebolig over to plan bygget for salg på Hamar.

Standard trapp prosjekt

Kunde Fjellhamar Bygg, prosjekt rekkehus og tomannsboliger Kniplia (Gjerdrum)

Stort boligfelt med rekkehus og tomannsboliger bygget for salg.

Emilie designmodell med sentervange

Kunde Novium Eiendom, prosjekt Slyngveien (Oslo)

Prosjektet i Slyngveien bestod av totalt 8 rekkehus med 3 trapper i hvert bygg. Standard levering var trapp med parkettmønstret eik i trinn og håndløpere, men kundene stod fritt til å velge andre utførsler og detaljvalg på trapp. Kundene i dette tilfellet valgte å oppgradere til designtrapp med sentervange og boltet glassrekkverk. Vi stod for dialog direkte med sluttkunde på utførsel.

Foto: Novium Eiendom, Instagram

Marte hyttetrapp

Kunde Jøra Bygg, demohytte (Sjusjøen)

Standard hyttetrapp i beiset furu kvist og firkantspiler i rekkverk.

Hyttetrapp FH Entreprenør

Kunde FH Entreprenør/Telemarkhytter

Standard hyttetrapp i beiset furu kvist og runde spiler i rekkverk.

Ingrid hyttetrapp

Kunde Jøra Bygg, prosjekt Sjusjøen

Hyttetrapp i beiset furu, stolpe med hatt, firkantspiler i rekkverk.

Trapp tilpasset ditt prosjekt – rehabilitering

Når gamle leiligheter, hus eller hytter rehabiliteres kreves det mye planlegging og logistikkhåndtering. Det er gjerne mange håndverkergrupper involvert i prosessen, og tidsfrister som må overholdes. Vi har lang erfaring med å samarbeide med snekkere, tømrere, elektrikere og andre aktører på stedet slik at trappene blir levert iht. fremdriftsplan.

Vi kan bistå med utsparringsmål dersom trapperommet skal flyttes slik at den nye trappen tilfredstiller norske forskrifter.

Vi kan hjelpe sluttkunden å avdekke behov og ønsker iht. budsjett og detaljvalg på trapp som harmonerer med det nyoppussede hjemmet.

Bilder viser utført prosjekt i Lier, der 2 trapper skulle byttes ut med vår moderne Sanna-modell, her med alle trappens deler i beiset langstav eik og innfrest glass i rekkverk.

Oppussing trapperom - førbilde
Moderne eiktrapp med lys i trinn og glass innfrest

Fagtrapp har egen fabrikk på Espa (Stange)

Vi har en moderne utstyrt fabrikk med egen produksjon på 450 – 550 trapper i året på Espa i Stange, Innlandet. Når du velger oss som leverandør kan du kjenne på tryggheten ved å ha lokal tilstedeværelse, samtidig som du støtter en arbeidsplass med dyktige folk.

Ved større prosjekter der det tas ut et stort volum trapper på kort tid, eller i tilfeller der det er trappemodeller vi ikke tilbyr som del av vårt sortiment, har vi en samarbeidspartner i Danmark som vi kan kjøpe trapper av for å supplere egenproduksjon ved behov.

Prosjektering

Når man bygger nytt er det viktig at trappen tilfredstiller norske forskrifter og standarder, der det stilles en rekke krav til trappens utforming, sikkerhet, mm.

Vi kan trapper, og bistår med råd til utforming av trapperom som tilfredstiller norske lover og regler tidlig i prosessen.

enebolig nybygg maaltaking

Måltaking

De aller fleste som handler trapper av oss ønsker at vi som proff part måltar og monterer trappene. Når vi har avtalt leveringsuke, sørger vi for å følge opp når det nærmer seg montering slik at korrekte mål foreligger før trappene går i produksjon. Alle trapper produseres på millimetermål tilpasset det enkelte trapperom, og det er således svært viktig at trapperommene er tilstrekkelig utført iht. våre krav før måltaking. Se hva som må være klart før måltaking her

Konstruksjon av trapp

Etter måltaking konstrueres trappene og produksjontegning oversendes med alt av detaljer før trappen går i produksjon. Dette er et svært viktig ledd for å kvalitetssikre leveransen.

Konstruksjon trapp Fagtrapp
Produksjon CNC Fagtrapp
Fagtrapp produksjon

Produksjon

Når produksjonstegningen er godkjent går tegninger ut i produksjonen. Da velges korrekte materialer iht. bestilling før CNC-en freser ut trappens deler. Deretter går trappene videre til arbeidsstasjonene benk, puss og lakk før de pakkes og klargjøres for montering.

Montering

Montering av 1 – 2 standardtrapper i samme hus tar vanligvis én dag.

Enkelte krevende jobber, som f.eks. designtrapp med sentervange og boltet glass der det også er en del returgelender rundt trappehull, kan måtte tas over flere dager. Ved stor geografisk avstand fra fabrikken kan det også være behov for å utføre arbeider over flere dager. Dette avklarer vi i forkant.

 

Fagtrapp montering
Sara standard trapp
LED lys i trinn
Designtrapp Emilie med LED-belysning i trinn

Snakkes vi?

Hvis du søker en langsiktig partner som kan trapp, ikke nøl med å ta kontakt med oss.

11 + 11 =

Fagtrapp bil og henger
Startbank logo, Fagtrapp
Fagtrapp medlem av Norske Trevarer