Fagtrapp tar sommerferie i fire uker fra 10. juli og er tilbake mandag 7. august. Vi stenger ned telefonen i denne perioden, men vi svarer på epost når vi har mulighet.

Hvis du bruker deler av sommerferien til å fundere på trapp kan du gjerne sende oss en epost på hei@fagtrapp.no, så kommer vi tilbake til deg så fort vi har mulighet. Plutselig er det en gråværsdag, vi bor tross alt i Norge.

For at vi skal kunne gi deg en så riktig pris som mulig trenger vi en del informasjon av deg.

OPPUSSING: For oppussing, inkluder ca-mål av trapperom (høyde gulv til gulv, bredde, lengde), bilder av trapperommet samtlige etasjer, beskrivelse av ønsket utførsel/modell eller bilder av trapper du liker, ev. budsjettramme, leveringsadresse og telefonnummer.

BYGGE NYTT: Hvis du bygger nytt hus eller hytte kan du sende plan- og snittegninger, beskrivelse av ønsket utførsel/modell eller bilder av trapper du liker, ev. budsjettramme, leveringsadresse og telefonnummer.

Hvis du trenger inspirasjon er det bare å ta en titt på trapper vi har levert her. Sjekk også gjerne ut vår Instagramside.

GOD SOMMER fra alle oss i Fagtrapp 🏖️☀️