Vi har blitt intervjuet av Bygg Reis Deg hvor vi har deltatt som utstiller annenhvert år siden 1987. Vi snakker blant annet om hvorfor vi velger å delta, hva vi får igjen for investeringen, hvem vi ønsker å treffe her, og hva vi synes er spesielt spennende med årets arrangement.

Du kan lese intervjuet her.

Besøk oss på Bygg Reis Deg

Bygg Reis Deg er fortsatt flere måneder unna, men vi ser allerede frem til å dele kunnskap og erfaringer med industrikollegaer, knytte nye kontakter, kjenne på temperaturen i bransjen og ikke minst slå av en prat med privatkunder som planlegger ny bolig eller oppussing. 

Er du en byggmester eller entreprenør som er på jakt etter en ny samarbeidspartner på trapp til dine prosjekter? Eller kanskje en arkitekt eller interiørarkitekt med krevende prosjekter der det trengs en trappeleverandør med solid kunnskap og erfaring som kan bidra til å utforme løsninger som ikke går på kompromiss med det estetiske? Stopp innom oss på Bygg Reis Deg og snakk med oss om dine utfordringer.

Gratis inngang med vår besøkskode

Gå til registrering og legg inn besøkskode B04-18, så får du gratis inngang 🙂

 

Arrangementsinformasjon

Når: 16. – 19. oktober 2019

Hvor: Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Fagtrapp stand: Hall B, standnr. B04-18