Denne spørreundersøkelsen er nå avsluttet. Takk for dine innspill som hjelper oss å bygge en bedre kundeopplevelse videre!

Synes du også det burde være enkelt å kjøpe trapp? Vi vil veldig gjerne lære mer om hva som er viktig for deg. Hjelp oss å skape kundeopplevelsen du ønsker deg ved å svare på vår spørreundersøkelse.

Hvis du har kjøpt trapp i løpet av de siste årene eller du er i planleggingsstadiet nå, så vil vi veldig gjerne vite hva du synes om prosessen rundt å kjøpe trapp – fra du starter søket og forsøker å få en oversikt over ulike typer trapper, hva slags tilvalgsmuligheter som fins, til gjennomført kjøp og valg av leverandør. Det har ingen betydning om du har kjøpt eller tenker å kjøpe trapp av oss eller en annen leverandør.

For oss som liten bedrift er tilbakemelding fra dere som kunder og potensielle kunder gull verdt. Vi ønsker å skape en kjøpsopplevelse i toppsjiktet, og vi trenger dine innspill for å sørge for at det skjer!

TUSEN TAKK for at du hjelper oss ved å svare på vår undersøkelse!