Sees vi på Bygg Reis Deg i Lillestrøm onsdag 16. – lørdag 19. oktober? Vi står klare til å høre om dine pågående eller kommende prosjekter på stand B04-18 i Hall B.

Få gratis inngang ved å registrere deg her med vår standkode B04-18.

 

Gleder du deg like mye som vi gjør?

Vi ser veldig frem til å dele kunnskap og erfaringer med industrikollegaer, knytte nye kontakter, kjenne på temperaturen i bransjen og ikke minst slå av en prat med privatkunder som planlegger ny bolig eller oppussing. 

Er du en byggmester eller entreprenør som er på jakt etter en ny samarbeidspartner på trapp til dine prosjekter? Eller kanskje en arkitekt eller interiørarkitekt med krevende prosjekter der det trengs en trappeleverandør med solid kunnskap og erfaring som kan bidra til å utforme løsninger som ikke går på kompromiss med det estetiske? Stopp innom oss på Bygg Reis Deg og snakk med oss om dine utfordringer.

Vi sees!

Arrangementsinformasjon

Når: 16. – 19. oktober 2019

Hvor: Norges Varemesse, Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Fagtrapp stand: Hall B, standnr. B04-18

Merk: Alle våre trapper er produsert i henhold til Byggeforskriftene og tekniske forskrifter.

Se Trappemanualen for informasjon om krav og spesifikasjoner vedrørende trapp.