Svein Ivar Andreassen tar over Fagtrapp Østfold AS etter Tor Henning Møller fra 1. januar 2023. Svein Ivar er en hyggelig og pålitelig håndverker med nærmere 20 års erfaring fra byggebransjen. Han har fagbrev som tømrer fra 2006, og har jobbet mye med bygging av eneboliger, samt restaurering og rehabilitering. Dette kommer til å komme godt med når han spisser fokuset på levering av trapper fremover.

Lever ut guttedrømmen 

Svein Ivar har likt å holde på med treverk siden han var liten guttunge. Allerede som ettåring fikk han snekkerbelte av bestefar, og interessen for snekring bare vokste. Rehabiliteringen av huset hjemme da han var liten satte spor som var avgjørende for karrierevalget i voksen alder. 

Kundens behov og ønsker i sentrum

Styrken min ligger i å være nøye, samt at jeg forstår kundens behov og ønsker. Jeg vil at kunden skal føle seg trygg på at de får det de ønsker seg ved å velge Fagtrapp Østfold. Det finnes en løsning på det aller, aller meste, og jeg er flink til å finne dem, sier Svein Ivar.

Å finne den mest kostnadseffektive måten å løse noe på er viktig for Svein Ivar. Med tømrerbakgrunnen har han mang en gang hjulpet kunder med eksempelvis gamle sveitservillaer, der kunden gjerne vil beholde mest mulig av det originale. Han mener det er viktig å ihensynta og ivareta husets historie i slike tilfeller, og har en ekstra forkjærlighet for restaurering og tilbakeføring av gamle ting. All kunnskapen og erfaringen han har opparbeidet seg vil komme kunden godt til nytte gjennom Fagtrapp Østfold. 

Svein Ivar tar på seg oppdrag både for privatkunder og det proffe markedet med mindre og større prosjekter. Ved rehabilitering kan han også bistå med å ta opp eller endre trappehull, og ev. andre snekkerarbeider per forespørsel.

Hans viktigste geografiske nedslagsfelt er markert nedenfor, men samarbeider også med oss om oppdrag i f.eks. Oslo, Drammensområdet, og andre områder.

Fagtrapp Østfold AS geografisk inndeling

 

 

Kontakt Svein Ivar for en hyggelig prat om ditt neste trappeprosjekt:

Fagtrapp Østfold AS, c/o Svein Ivar Andreassen, Jelsnesveien 665, 1708 Sarpsborg,

Epost: post@fagtrapp-ostfold.no

Tlf: 69352644

Facebook: https://www.facebook.com/FagtrappOstfold