Hvis du planlegger å bygge nytt hus, hytte eller leilighet kan det være en veldig god idé å involvere oss som trappeleverandør tidlig i prosessen. Dette kan gjerne skje i samarbeid med arkitekt/utbygger. Avhengig av tegninger, planløsning og beskrivelse på ønsket utforming kan vi bistå med råd og sørge for at du får en trappeløsning du er fornøyd med lenge.

Alle trapper er unike og tilpasses akkurat ditt trapperom. Utforming av trappen avhenger i stor grad av størrelsen på trappehullet og fordelen når du bygger nytt er at du i de fleste tilfeller kan utforme trapperommet til å passe dine ønsker og behov.

 

Størrelse på trapperom

Nedenfor finner du tegninger med mål hvor vi har tatt utgangspunkt i Norsk Standards anbefaling til utforming. Disse målene er beregnet ut fra høyde gulv til gulv ca 285 cm og 16 opptrinn.

Bransjen har de siste årene sett en tendens til tykkere bjelkelag grunnet bl.a. tekniske installasjoner. Dette fører til økt etasjehøyde, behov for flere opptrinn, og derfor også større areal som må avsettes til trappen.

Form og funksjon

Valgalternativene er mange når det kommer til trappeløsninger og design. Vi har et stort utvalg av forskjellige trappe- og rekkverksløsninger, alt fra enkle stolper, spiler og håndlister som kan passe godt der du ønsker en rimelig og minimalistisk stil, til andre løsninger som stål, glassrekkverk, andre typer treslag og behandling. Glassrekkverk er i vinden om dagen og gir et godt og åpent inntrykk, samt godt med lysinnslipp. Få inspirasjon i vårt bildegalleri.

L-trapp

U-trapp basis

Rett trapp

Repo u-trapp

Pris

Ny trapp er en omfattende investering. På grunn av de mange valgmulighetene og variasjoner i utførselen er det vanskelig å anslå en eksakt pris på trapp. Ta derfor kontakt med oss på chat, mail eller telefon for en uforpliktende prat. I de fleste tilfeller trenger vi ikke å komme på befaring for å utarbeide et tilbud. Send oss tegninger, skjermbilder/eksempelbilder og eventuelt beskrivelse av hva dere ønsker, så er dette tilstrekkelig informasjon.

Vi kan hjelpe deg

Vi har lang erfaring i å samarbeide med private kunder, snekkere, arkitekter og entreprenører, samt profesjonelle utbyggere. Våre dyktige medarbeidere har lang fartstid i bransjen og sørger for at våre krav til et godt sluttprodukt ivaretas.

 

Merk: Alle våre trapper er produsert i henhold til Byggeforskriftene og tekniske forskrifter.

Se Trappemanualen for informasjon om krav og spesifikasjoner vedrørende trapp.