Christin Duelien (47) er ansatt som ny daglig leder i Fagtrapp.

Christin har 25 års erfaring fra snekkerfaget og produksjon. Hun kommer nå fra stillingen som Fabrikksjef i Glomma Industrier, avd. Sand, der hun ledet produksjonen av spesialinnredning i samarbeid med arkitekter og designere.

Hun fullfører for tiden en bachelor med fordypning i organisasjon og ledelse, samt at hun har fullført flere studier innen bl.a. bedriftsøkonomi og kunnskapsledelse ved siden av full jobb de siste årene.

Jeg gleder meg enormt til å ta fatt på oppgaven å videreutvikle Fagtrapp i en positiv retning, sier Christin. Selskapet har dyktige medarbeidere, fantastiske kvalitetsprodukter og et godt rykte blant både proff- og privatkunder, så her ligger alt til rette for å ta selskapet til nye høyder.

CNC-maskin

Vi er utrolig glade for å ha Christin med på laget. Hun er virkelig rett kvinne på rett sted til rett tid, og passer helt perfekt inn i vår type og størrelse organisasjon, sier tidligere daglig leder, Linda Gaasø.

Christin bringer med seg solid faglig tyngde og lang erfaring fra å drifte produksjon, samtidig som hun har god forståelse for den kommersielle og strategiske biten. Hun er også veldig god med mennesker og utviser en trygg og samlende lederstil. Christin er rett og slett en skikkelig kindereggpakke for et selskap som står midt i et generasjonsskifte og med mange spennende ambisjoner for fremtiden.

Fagtrapp AS er et familieselskap stiftet i 1986 og eies i dag av gründer og styreleder Ansgar Gaasø. Selskapet produserer og leverer 500-600 trapper i året, med en typisk omsetning på rundt 20 millioner. Ronny Gaasø har vært del av selskapet siden 2006 som salgssjef og konstruktør, og har vært en viktig bidragsyter til stabil økning i omsetning og resultat. Med stor tro på utviklingen videre fortsetter Linda som Leder Proff Marked og Salg til privatkunder remote fra sin nye hjemplass Søgne.

Christin tiltrådte stillingen 2.mai.

 

 

Ved spørsmål om ansettelsen, ta kontakt med oss på hei@fagtrapp.no eller telefon 45850508 (Linda).